Meillä Juusolanmäellä majoitut turvallisesti myös vallitsevasta tilanteesta huolimatta, sillä majoittujat ovat omien ulko-ovien kautta kuljettavissa huoneistoissa. Lisäksi porrastamme aamiaistarjoilua kävijämäärän mukaan. Olemme myös tarkkoja siisteyden ja hygienian puolesta.


Aamiaismajoitus Juusolanmäellä majoitut nykyajan mukavuuksin varustetuissa huoneistoissa, joista jokaisessa on suihku ja WC, lisäksi jääkappi, mikro ja kahvinkeitin. Malo- luokituksen mukaisesti kaikki huoneet ovat hyvin varusteltuja.


Idyllinen sukutila on peräisin 1700-luvulta ja pihapiirissä nautit maaseudun rauhasta. Pihapiirissä asustaa myös koira, kissa sekä kaneja ja lasten leikkeihin löytyvät hyvät keinut, sekä hiekkalaatikko leluineen. Mahdollisuus myös saunoa erillisessä saunarakennuksessa, saunan vapaa käyttö kuuluu majoitushintaan.


Kesäisin käytettävissä myös pihan grilliaitta, jossa voit itse valmistaa maistuvat grilliannokset. Liinavaatteet kuuluvat majoitukseen, lukuun ottamatta saarimökkiä. Saarimökistä löydät lisätietoa saarimökki-sivulta. Nykyään tilalla harjoitetaan maatilamatkailua ja kasvinviljelyä. Läheltä löydät myös hyvät ulkoilumahdollisuudet jäkäläkankaisista metsistämme.

Kivikoulu

Kivikoululla majoitut mukavasti, kivikoululta löydät myös aamiaistilat sekä vastaanoton.
Kivikoululla on:
 – Yksiö, jossa vuodepaikat neljälle
 – Huoneisto, jossa vuodepaikat neljälle

Puukoulu

Puukoulun tiloissa on:
– Huoneisto, jossa vuodepaikat kahdelle
– 2 huoneistoa, joissa molemmissa vuodepaikat kahdelle, jaetulla WC:llä/suihkulla

Annelin talo

Annelin talossa majoitut mukavasti perheen tai muun isomman porukan kanssa ja sieltä löydät majoitustilat seitsemälle, oman keittiön, tilavan olohuoneen, WC:n, sekä saunan suihkulla.

Helmin tupa

Pihamme vanhin rakennus, joka käytössä kesäisin. Helmintuvalta löytyy huone kolmelle. WC ja suihkutilat ovat erillisessä rakennuksessa, sillä helmin puolelle ei tule juoksevaa vettä. Helmin puolella on myös käsityötilamme, josta löytyy muun muassa useammat mattopuut.


Aamiaismajoituksen varaukset ja tiedustelut puhelimitse tai sähköpostitse.
050 355 4007
juusolanmaki(at)kotinet.com