Merellä, Rahjan saaristossa sijaitsee kuuden hengen rauhallinen saarimökki, lyhyen soutumatkan päässä. Mökistä löytyy olohuone, alkovi, kaasujääkaappi, keittomahdollisuus kaasuhellalla (ei uunia), eko-WC, sauna puukiukaalla, veranta, maakellari, takka, tyynyt ja täkit, sekä hiiligrilli. Mökiltä löytyy valmiina polttopuut, hiilet, sytytysnesteet, WC-paperia, peflettejä saunomiseen sekä käsisaippuaa ja tiskiainetta. Liinavaatteet/pyyhkeet eivät sisälly mökin hintaan. Mökkiin saa tuoda lemmikkieläimiä. Ei tupakointia sisällä mökissä. Mökille ei tule sähköä ja pesuvetenä käytetään merivettä. Juomavesi tuodaan mökille majoittumisen yhteydessä.

VUODEPAIKAT: 6 vuodepaikkaa.
2 vuodepaikkaa alkovissa (kerrossänky)
4 vuodepaikkaa olohuoneessa (vuodesohvat)
KÄYTTÖALAT: 55m2

Mökille on aina henkilökohtainen opastus. Mökin avaimen, saariston kartan, juomaveden sekä pelastusliivit saatte Juusolanmäeltä vastaanotosta, josta lähdetään myös näyttämään opastus rantaan sekä mökille. Juusolanmäeltä on Puojiniemen rantaan, josta mökille soudetaan, matkaa 1 km. Puojiniemen rannasta on Kalajoen keskustaan matkaa noin 15 km ja Hiekkasärkille vajaa 7 km. Soutumatka rannasta mökkilaiturille ruopattua ja merkattua väylää pitkin on noin 200 metriä. Soutuvene on majoittujien vapaassa käytössä ja kalastusluvat sisältyvät hintaan. 

Mökin hinta 1-2vrk 100€/vrk
3vrk tai enemmän 80€/vrk
Aamiainen lisähinnasta mailla 5€/hlö

Majoitushinta ei sisällä liinavaatteita eikä lähtösiivousta. Ostettuna liinavaatteet 15 €/hlö, loppusiivous 70 €/vierailu. Siivoamattomasta mökistä veloitamme aina siivousmaksun 70€. Mökiltä löydät siivousvälineet, -aineet ja kansion, joka sisältää ohjeet, joten mökin voi siivota myös itse lähtöpäivänä.

Mökin varaukset ja tiedustelut puhelimitse tai sähköpostitse.
050 355 4007
juusolanmaki(at)kotinet.com

Lisää kuvia mökistä löydät täältä: Saarimökin kuvia